Persondatapolitik

Persondatapolitik

 

Hemmets Hjärta beskytter din integritet. Vi ønsker derfor at informere dig om, hvordan vi behandler de personlige data, du giver os, og hvilke rettigheder du har.

 Vores mål er at sikre, at dit personlige integritet overholdes, og at dine personlige data behandles korrekt. Vi tager ansvar for det faktum, at personoplysninger, der behandles af Hemmets Hjärta, kun bruges til tilsigtede formål og er beskyttet mod uautoriseret adgang

Sammenfattende behandler vi dine personlige oplysninger til:

Administrer dit køb eller ordre

Kommuniker med dig i forbindelse med købet, f.eks. send ordrebekræftelse på dit køb.

Send marketing og tilpassede produktoplysninger via e-mail.

Forsyn dig med tilpasset markedsføring i digitale kanaler.

Hjælp dig med kundeserviceanliggender.

Opfylder juridiske forpligtelser som fortrydelsesret, klager og overholdelse af regnskabslovgivningen.

Hvis du har spørgsmål om vores behandling af dine personlige data, eller hvis du ønsker at udøve nogen af ​​dine rettigheder, kan du kontakte os på vores e-mail-adresse post@hemmetshjarta.se  

 

Hvem har adgang til dine personlige data? 

Dine personlige data behandles hovedsageligt af os på Hemmets hjärta Vi deler dog dine personlige oplysninger i overensstemmelse med nedenunder. 

For at have et fungerende IT-system og drive vores forretning effektivt deler vi dine personlige data med vores IT-leverandører. Når vi deler dine personlige oplysninger med vores it-udbydere, gøres det kun, så de kan opfylde deres forpligtelser over for os.

For at administrere din betaling deler vi dine personlige oplysninger med vores udbyder af betalingstjenester. Hvis du vælger at betale via faktura, kan betalingstjenesteudbyderen dele dine personlige oplysninger med kreditrapporteringsbureauer for at vurdere din økonomiske situation.

For at levere din ordre og håndtere eventuelle returneringer vil vi dele dine personlige oplysninger med vores transportør.

For at give dig og andre potentielle kunder tilpasset markedsføring i digitale kanaler, deler vi dine personlige oplysninger med den tredjepart, der leverer tjenester inden for dette. 

Vi deler dine personlige oplysninger med eksterne partnere, der hjælper os med at styre vores markedsføring gennem digitale kanaler.

 

Hvordan kan du påvirke vores behandling af dine personlige data? 

I overensstemmelse med lovgivningen om databeskyttelse har du visse rettigheder, som du kan bruge til at påvirke, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. Læs mere nedenfor.

Retten til at trække dit samtykke tilbage og gøre indsigelse mod behandling

Du har ret til at trække hele eller en del af det leverede samtykke til behandlingen af ​​dine personlige data tilbage. Tilbagetrækning af dit samtykke træder i kraft efter, at tilbagetrækningen fandt sted. 

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod, at dine personlige data behandles til markedsføringsformål og profilering, såsom nyhedsbreve og tilpasset markedsføring.

 

Ret til adgang 

Du har ret til at modtage bekræftelse af, om personoplysninger, der vedrører dig, behandles af os såvel som oplysninger om den behandling, vi udfører, f.eks. formålet med behandlingen og hvor længe dataene gemmes. Du kan også få adgang til de personlige data og få en kopi af de personlige data, der er behandlet af os.

Ret til korrektion 

Du har ret til at rette op på forkerte personlige oplysninger, der vedrører dig, og til at bede os om at supplere ufuldstændige personoplysninger. 

Ret til at slette (ret til at blive glemt) og begrænsning af behandlingen 

Du har ret til at anmode om sletning af dine personlige data under visse betingelser. Sådanne forhold findes, hvis f.eks. personoplysninger er ikke længere nødvendige til de formål, som de blev indsamlet eller behandlet til, eller hvis du trækker dit samtykke tilbage, som behandlingen er baseret på, og der ikke er noget andet retsgrundlag for behandlingen.

Du har også retten til at anmode om, at vi begrænser vores behandling af dine personlige data. Sådanne forhold findes, hvis du f.eks. bestrider nøjagtigheden af ​​dataene, eller hvis behandlingen er ulovlig, og du gør indsigelse mod sletning af de personlige data og i stedet anmoder om en begrænsning i brugen af ​​dataene.

Ret til dataportabilitet 

Du har ret til at bede os om at overføre nogle af dine personlige oplysninger, vi har om dig, til et andet firma (dataportabilitet). Retten gælder for personoplysninger, som du har givet os i et struktureret, ofte brugt og maskinlæsbart format, hvis behandlingen er baseret på dit samtykke eller på en aftale, og behandlingen finder sted automatisk. Du har ret til at overføre de personlige data direkte fra os til en anden datacontroller, når det er teknisk muligt. 

Detaljeret beskrivelse af, hvordan vi behandler dine personlige data 

Her kan du læse mere detaljeret, hvorfor vi behandler dine personlige data, hvilke kategorier af personoplysninger, vi behandler, og hvad det juridiske grundlag for behandlingen er. Du kan også læse om hvor længe vi gemmer dine personlige data. 

Formål: At administrere dit køb 

 

Udførte behandlinger:

Lever dine produkter 

Foretag betaling

Send ordre- og leveringsbekræftelse

 

Behandlede personoplysninger:

Navn

Kontaktoplysninger (postadresse, e-mail-adresse og telefonnummer) 

Bestillingsoplysninger (f.eks. Hvilket produkt du bestilte)

Betalingsinformation 

Retsgrundlag: Overholdelsesaftale. Behandlingen er nødvendig for, at vi kan opfylde aftalen vedrørende dit køb. Hvis oplysningerne ikke leveres, kan du ikke foretage et køb hos os.

Opbevaringstid: Data behandles i 5 år efter købet. 

Ud over ovenstående behandles dine personlige data, f.eks. til personnummer, også af betalingstjenesteudbyderen Klarna for at fuldføre din betaling. Klarna er uafhængigt ansvarlig for din personlige databehandling og informerer dig separat om, hvordan dine data behandles.

 

Formål: At sende marketing via e-mail 

Udførte behandlinger: 

Send marketing og nyhedsbreve med tilbud og information via e-mail.

Skicka personligt anpassad marknadsföring så att du får erbjudanden och information som vi tror att du är intresserad a

Email adresse 

Retsgrundlag: Interessebalance. Behandlingen er motiveret af vores legitime interesse i at sende relevant marketing til dig som kunde hos os. Du har ret til at gøre indsigelse mod markedsføringen, når dataene indsamles såvel som ved hver forsendelse. 

Samtykke. Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbreve på vores websted, oprette nye brugere eller blive en ny kunde, sender vi marketing med støtte fra dit samtykke.

Opbevaringstid: Dataene behandles i 5 år fra afsluttede køb med understøttelse af interessebalance. Hvis du har givet dit samtykke, sender vi nyhedsbreve, indtil du afmelder vores mailinger eller på anden måde gør indsigelse mod markedsføringen.

 

Formål: At levere tilpasset markedsføring i digitale kanaler

Udførte processer: Tilvejebring tilpasset markedsføring i digitale kanaler, sociale medier og tredjepartswebsteder, herunder deling af oplysninger med aktuelle interessenter.

Behandlede personoplysninger: 

E-postadress

IP-adresse 

Cookies

Retsgrundlag: Interessebalance. Behandlingen er motiveret af vores legitime interesse i at kunne tilbyde dig som kunde og andre potentielle kunder tilpasset markedsføring. Dine oplysninger behandles kun til dette formål, hvis du har foretaget et køb hos os og ikke har gjort indsigelse mod markedsføring.

Opbevaringstid: Dataene behandles i 5 år fra køb. 

 

Det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig tryg ved vores håndtering af dine personlige data. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, bedes du kontakte os på nedenstående information. Dette gælder også, hvis du ønsker at få et registeruddrag, få dine oplysninger rettet, eller hvis du vil slette dine personlige data fra vores systemer. Sådan håndtering forpligter vi os til at udføre ved lov inden for 30 dage efter din anmodning. Husk, at hvis du vælger at få dine personlige data slettet fra vores systemer, skal du være i stand til at bevise, at du har foretaget et køb for at kunne håndtere genkøb og garantisager.

 

Varme hilsner 

Hemmets Hjärta